Den nye Obosfruen?

Nå begynner det å bli seriøst mellom Morten og meg. Han har møtt nesten hele slekta mi, og jeg har møtt nesten hele hans. Han har fått egen nøkkel til villaen min og ser forskjell på Silas og Emil. Jeg har lært meg hvilke oppgaver en midtstopper har og han har lært seg noen italienske gloser.

Per i dag er framtidsutsikten for Sundli + Massa Vasstrand så lyse at vi må ha på oss vernebriller med maksimal UVA beskyttelse.

Forholdet utvikler seg med andre ord i rekordfart og man skal ikke se bort i fra at jeg på sikt vil bli en aldri så liten fotballfrue. Det at det ble nedrykk gjør selvsagt ikke oppgaven mindre viktig. En fotballfrue støtter ALLTID sin mann, uansett! Så sant det ikke dreier seg om utroskap. Da er det over og ut.

Store briller er et absolutt must, og heldigvis har jeg et par som vil passe perfekt til de solfylte 90 minuttene på tribunen. 

IMG_1256

De fleste fotballfruer har upåklagelig stil. De er trendsettere og moteikoner.
Nå vil jeg ikke fremstå som en skrytepave, men jeg tør påstå at jeg ofte har blitt observert med nye og interessante kleskombinasjoner.

yo

Det er et kjempepluss om også ungene viser seg i det offentlige med stilriktige antrekk. En må tørre å tenke litt utenfor boksen om man har lyst å være med på å definere trendene. Her føler jeg Filippa stiller sterkt. Sokrates glimter til inn i mellom, men er kjent for å kjøre en litt safere stil.

kok

Det er viktig at fotballspilleren har en sexy kone, men her er det avgjørende å finne en god balanse så man aldri beveger seg over på feil side av sexy.

Flørtete, uten å være nasty.

IMG_2783DSC_0406

Ellers sørger en fotballfrue for at hele familien har et übersunt kosthold! Lavkarbo så klart!

IMG_1462

Jeg har også lagt merke til at de fleste har et stort utvalg flotte vesker… og ikke for å skryte, meeen jeg har den modellen der i 8 ulike farger. Så er nok greit dekka der ja.

Sist men ikke minst, en fotballfrue sørger for å fremstille helten sin på best mulig måte og alltid fra sine beste sider. Check √

nri

Så hva gjenstår egentlig?

Jeg må vel bli kjent med de andre fotballfruene i Mjøndalen fotballklubb. Kanskje lage en gruppe på FB så vi kan dele litt erfaringer. Støtte hverandre når gutta er utenbys og spiller kamp. For det er jo tøft, herregud, borte annenhver helg og trening hver dag. Det blir jo knapt tid til å nyte hverandre.

Nei vi fotballfruer må tåle mye, men vi må være sterke for heltene våre. Alltid.

DSC04778

Jørgine ;-)

16 kommentarer

  hahaha.. elsker humoren i inleggene dine!! :D du hadde gjort deg bra som fotballfrue ;)

  Kan du PLIS dele oppskriften på det du spiste i dag med bla sopp og brokkoli? Det så VILT godt ut, selv om jeg ikke engang liker sopp. Tusen taaaakk <3

   funkygine

   Det er ikke så komplisert, men veldig godt :-)

   Kyllingfillet, brokoli, stekt sopp, villtris og Toro bretagne saus <3

  Note to self: vær alltid forberedt på å se en naken rumpe når man klikker seg inn på bloggen til funkygine! Ler så jeg griner :)

  Kan man si….takk! For at du normaliserer beinharde vestlandsdamer, som kanskje har vært skremmende med sine vulgære utsagn og perverse humor før, men nå, nå vettu! Nå takler folk det, takket være sånne som deg :-*

   funkygine

   Herligste kommentaren! Mega smask til deg :-*

  Haha! Beste innlegget ever! Heia Obosfrua!

  Ler meg skakk av dette! Du er priceless

  Ha, ha, starta dagen med et stort glis etter å ha lest dette! Herlig skrevet :-)

  Caroline

  Elsker det :D
  Keep i up! Du er rå

  Er du ikke sammen med faren til barna dine?

   funkygine

   Nei, vi er separert :-)

  Heilt herleg humor! Rock on!

  Hahaha, du er genial! Elsker humoren din, snapen din får meg til å le hver dag.

  Ønsker deg en fin torsdag :)

   funkygine

   Det liker jeg å høre ;-)

   Smask til deg og en riktig digg helg når den tid kommer <3

  HAHA så utrolig morsomt :D

  Herlig lesning :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *